„Au înscenat totul!” Primele declarații ale lui Florin Salam, după ce a fost audiat, fiind acuzat că a bătut o femeie

Numele lui Florin Salam se află, în prezent, în mijlocul unui scandal de proporții, după ce o tânără în vârstă de 23 de ani l-a acuzat că a bătut-o, într-o cameră de hotel din capitală, în prima zi a anului, transmite presa română.

Ieri seară, 16 ianuarie, Florin Salam a mers la Secția 1 de Poliție, pentru a depune mărturii pe marginea acestui caz. Manelistul pledează nevinovat și susține că totul este doar o înscenare, pusă la cale de persoanele care vor să îi facă rău. Despre seara cu pricină, Salam spune că a ajuns în camera de hotel, după ce a terminat concertul de Revelion și, unde tânăra de 23 de ani și iubitul ei au dat buzna peste el.

„Am dușmani, am spus, nu știu ce or avea cu mine, că eu nu știu dacă am supărat pe cineva. Cu siguranță, așa este, vă dau cuvântul meu de om, pentru că eu nu mă cert cu nimeni niciodată. Nu o cunosc (n.r. pe femeia care îl acuză). Nu am cunoscut-o niciodată. A venit cu un băiat și băiatul acela a plecat și a lăsat-o pe acolo și nu a lăsat-o bine, că nu trebuie să rămână cu mine.
Eu eram acolo, ei au venit la mine pe parcurs și au înscenat tot. Au vrut să-mi facă chestia asta, să se ridice pe spatele meu sau să-mi ceară bani”, a spus Florin Salam.

Chiar dacă i se aducă acuzații grele, Florin Salam a spus că va părăsi țara și speră să nu mai fie deranjat cu astfel de probleme, întrucât are concerte.

„Vedeți-vă de treaba voastră! Lăsați-mă să pot sa cânt. Iarăși vă supărați că am început să cânt? 20 de ani, 30 de ani de acum încolo, tot eu sunt șeful”, a mai spus Florin Salam.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion