PORT MALL Anunță Lansarea Oficială pe 21 Octombrie. Primele detalii despre petrecerea privată

PORT MALL, cel mai mare MALL din țară și proiectul ce redefinește standardele shoppingului și divertismentului se va deschide oficial sâmbătă, 21 octombrie, ora 10:00. Brandurile și magazinele partenere au pregătit o serie de oferte speciale și promoții exclusive pentru clienți. Reduceri tentante, pachete promoționale și surprize atrăgătoare vor fi disponibile în toate categoriile de produse, oferind vizitatorilor oportunitatea de a se bucura de o experiență de shopping unică și avantajoasă.

Cu o suprafață comercială impunătoare de 32.000 de metri pătrați, PORT MALL promite să devină noul centru de gravitație – epicentrul stilului de viață modern. Acesta va oferi o gamă variată de branduri de top și servicii de lux.

Natalia Prodan, PR Manager PORT MALL, în cadrul unui interviu, a subliniat importanța și mândria asociate proiectului, evidențiind multifuncționalitatea spațiului, care depășește conceptul tradițional de mall. Ea a accentuat angajamentul echipei de a oferi o experiență completă și inovatoare, cu scopul de a transforma modul în care oamenii privesc shopping-ul și divertismentul.

Transport gratuit pentru vizitatori

Cu privire la transport, Natalia Prodan a subliniat că PORT MALL dispune de o parcare largă, pentru 1000 de automobile și că, totodată, a investit într-o flotă modernă de autobuze, procurate special pentru a asigura o călătorie confortabilă și accesibilă pentru toți vizitatorii. Transportul va fi gratuit și va porni din câteva sectoare ale capitalei.

„Vor fi câteva autocare care o să aducă oamenii aici, la PORT MALL, în confort, în fiecare zi, din mai multe sectoare ale Capitalei – Poșta Veche, Râșcani, Ciocana. Autobuzele vor circula din jumătate în jumătate de oră.”

Proiect unic în Moldova

Pentru a oferi o privire mai detaliată asupra facilităților oferite, PORT MALL aduce în prim plan o zonă de stil impresionantă, acoperind peste 15.000 de metri pătrați de branduri de top. Se remarcă prin facilități precum un supermarket, hyper farmacie, magazin zoo, curățătorie chimică, bancă și o zonă dedicată frumuseții, asigurând astfel o varietate largă de servicii adaptate nevoilor diverse ale clienților.

În cadrul zonei de divertisment, Natalia Prodan a menționat că „PORT MALL a fost conceput pentru a oferi o experiență cuprinzătoare, ce îmbină perfect divertismentul de calitate cu confortul. Cu cele 4 săli de cinema, parc de distracții și un Food Court diversificat, dorim să creăm momente memorabile și experiențe de neuitat pentru întreaga familie.”

Peste 1500 de locuri de muncă

PORT MALL s-a angajat să ofere peste 1500 de locuri de muncă, creând astfel oportunități valoroase. Natalia Prodan a declarat: „Suntem foarte mândri să fim alături de cetățeni și le putem oferi oportunitatea să lucreze acasă, alături de familie, fără să plece peste hotarele țării”.

Pentru a aduce o notă de excelență evenimentului de lansare, PORT MALL organizează o petrecere privată exclusivistă înainte de deschiderea publică, oferind astfel o avanpremieră partenerilor de afaceri, prietenilor și presei. Biletele pentru artist sunt cumpărate și orchestra simfonică este pregătită pentru a întâmpina superstarul mister.

Cu un concept de design elegant și servicii de primă clasă, PORT MALL se angajează să creeze o experiență memorabilă pentru toți vizitatorii.

Natalia Prodan a oferit mai multe detalii despre lansarea PORT MALL în cadrul unui interviu exclusiv. Vă invităm să urmăriți video:

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion