„Așa p***ț nu s-a mai văzut”! Un moldovean a servit salată de crabi unor bucătari cu stele Michelin

Un creator de conținut din Moldova, dar stabilit la București, Dragoș Munteanu a decis să iasă din tipare și să surprindă bucătari renumiți de la show-ul „Chefi la cuțite” cu o salată banală, care nu lipsește de pe masa de sărbătoare la moldoveni. Este vorba despre salata de crabi, în care doar crabi nu găsești. Spre uimirea tuturor, Dragoș a reușit să a impresioneze jurații și să treacă în etapa următoarea a concursului culinar cu trei cuțite, dar și un cuțit de argint special.

„Treci mai departe. Noi susținem oamenii talentați, artiști, frumoși, carismatici și îl oferim atunci când întâlnim unul din ăla”, i-au spus jurații.

Dragoș a ironizat pe seama rețetei într-un video postat pe TikTok.

„La Chișinău, crabul este un concept filozofic abstract”

„În salata de crabi nu-s crabi, nici urmă, crabii de ocean nici nu știu că există o salată în cinstea lor”.

Dragoș spune că a încercat să aibă o prestație inedită, anume prin faptul că a ales o rețetă banală, cât timp ceilalți participanți încercau să cucerească cu bucate sofisticate.

„Moldovenii au mai fost pe la emisiuni, au mai făcut borșuri, plăcinte, minuni culinare, dar așa un tâmpit ca mine care să aibă tupeul să se prezinte în fața unor chefi cu stele Michelin și să le pună în farfurii niște surimi decongelate, amestecat cu porumb din conservă și înecat în maioneză, așa p*** nu s-a mai văzut”.

Vedeți aici fragmentul din emisiune:

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion