Pauză în conflict? Patric HANGANU i-a dus flori fostei iubite de ziua feciorului lor: „Merită. . .”

După o săptămână de învinuiri reciproce, precum că Patric Hanganu ar fi un zgârcit, afemeiat, iar Svetlana Nichita ar fi nerecunoscătoare și l-ar împiedică pe tată să comunice cu fiul, a venit și ziua în care s-au lăsat „armele” la sol. De pe paginile lor de Instagram în sfârșit au dispărut acuzațiile și reglările de conturi și au început să curgă mesaje pline de dragoste pentru fiul lor, Patric Jr, care și-a sărbători ziua de naștere.

Ambii părinți au avut ceva de spus copilului. În esență e același mesaj, doar că interpretul Patric Hanganu a mai menționat că abia așteaptă ca fiul lor să crească mare și să poată lua decizii independent. Atunci ar putea comunica mai mult, e convins tatăl.

Svetlana Nichita a lăsat supărările la o parte, cel puțin pe moment și și-a exprimat dragostea din numele ambilor părinți.

Totuși, sărbătoare în cinstea omagiatului nu s-a dat. Micuțul s-a îmbolnăvit chiar de ziua sa. Așa că părinții nu au avut decât să-l înconjoare cu grijă și dragoste.

Cu ocazia sărbătorii, Patric Hanganu a decis să lase și el supărările pentru alte zile și a venit să o felicite și pe mama copilului, fosta lui iubită, cu care mai ieri se judeca pentru dreptul de a-și vedea fiul.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion