Artiştii se alătură campaniei „Alege vinuri din soiuri autohtone”. CORNELIA ȘTEFĂNEȚ: „Promovaţi ţărişoara noastră!”

Cântăreaţa Cornelia Ştefăneţ a postat un filmuleţ pe pagina sa de Facebook în care îşi îndeamnă urmăritorii să promoveze tot ce e autohton şi să aleagă vinurile din soiurile locale. Îmbrăcată în ie şi interpretând versurile piesei proprii – „Discover Moldova”, ceea ce în traducere ar însemna „Descoperă Moldova”, artista susţine că trebuie să promovăm tot ce avem mai bun şi mai calitativ în ţara noastră, ca să ne cunoască o lume întreagă.

„Promovaţi ţărişoara noastră şi alegeţi vinuri din soiuri autohtone. Noi am ales un vin Feteasca Regală, Feteasca Albă de la Castel Mimi, pentru că ne dorim ca tot ce este mai frumos şi de calitate în ţara noastră Moldova, să fie promovat ca să afle cât mai multă lume”, spune artista.

La finalul filmuleţului, cântăreaţa, împreună cu soţul său Marcel Ştefăneţ, au ciocnit câte un pocal de Fetească Regală şi Fetească Albă, soiuri autohtone de vin.

Precizăm că iniţiatorul Campaniei „Alege vinuri din soiuri autohtone şi devino ambasador al Republicii Moldova în lumea mare” aparţine celor de la Castel Mimi, care vor astfel să promoveze Moldova ca un bun producător de vinuri, la nivel mondial.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion