Anunț oficial! ELON MUSK și MARK ZUCKENBERG se vor bate în cușcă, iar lupta va fi transmisă LIVE

Așa ceva nu s-a mai văzut! Doi dintre cei mai bogați oameni ai planetei, care au în total o avere de peste 350 de miliarde de dolari își vor împărți pumni, în cușcă. Mai în glumă, mai în serios, în iunie Zuckenberk l-a provocat pe Musk la o confruntare fizică, pe care miliardarul a acceptat-o, iar pe final de weekend a anunțat că lupta va fi transmisă LIVE. Ghici pe ce platformă?

Duelul miliardarilor este privit sceptic de internauți și puțini care cred că lupta va avea loc pe bune, dar iată că Musk a făcut o postare pe platforma X, care dă greutate acestei inițiative:

„Lupta Zuck vs Musk va fi transmisă în direct pe X. Toate încasările vor merge la organizațiile de caritate pentru veterani” – a scris Musk, duminică fără a oferi alte detalii despre confruntarea lor.

Anterior miliardarul a scris că ridică greutăți în fiecare zi, pregătindu-se pentru bătălia din cușcă. Internauții evident l-au întrebat care de fapt e scopul acestei lupte, la care Musk a scris că:

„Este o formă civilizată de război. Bărbații iubesc războiul.”

Lupta ar urma să aibă lor în Vegas Octagon, centrul în care se desfășoară meciurile din campionatul de arte marțiale mixte(MMA).

Patronul Meta, Mark Zuckenberg are 39 de ani, iar fondatorul SpaceX, Musk are 51. Deci, care sunt pronosticurile? Cine va ieși învingător din cușcă?

Sursa: Google
Sursa: Google
Sursa: Google

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion