ANGELINA JOLIE, în rolul MARIEI CALLAS: Au apărut primele imagini din noul film biografic

Au apărut primele imagini din noul film regizat de Pablo Larraín, în care Angelina Jolie va juca rolul principal. În filmul „Maria”, bazat pe evenimente reale, actrița va juca rolul legendarei cântărețe de operă Maria Callas.

Filmul reflectă viața turbulentă, frumoasă și tragică a celei mai mari cântărețe de operă a secolului XX și ultimele zile din viața ei la Paris în anii 1970. Filmările au loc timp de opt săptămâni la Paris, Grecia, Budapesta și Milano.

„Sunt incredibil de încântat să încep să o filmez pe „Maria”, care sper că va aduce viața și munca remarcabilă a Mariei Callas publicului din întreaga lume datorită scenariului superb al lui Steven Knight, muncii întregii distribuții și a întregii echipe și, în special, performanței geniale a Angelinei” , a spus directorul într-un comunicat, relatează Deadline.

Costumele Angelinei Jolie din film sunt cele purtate de Callas. Înainte de a începe filmările, echipa s-a consultat cu organizațiile de protecție a animalelor cu privire la utilizarea produselor antice din blană. S-a decis să nu se folosească blană nouă.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion