S-au răzgândit să divorțeze. Vedeți cum rapperul GUF și-a cerut scuze de la soția sa, după ce a umilit-o public

Guf și Iulia Koroleva sunt soț și soție de doi ani și au împreună o fetiță, Tina. Acum o lună însă, aflați în vacanță, în Thailanda, cuplul a avut o ceartă zdravănă, iar cel care a făcut-o publică a fost chiar rapperul.

Acesta a publicat un video, în care soția sa plânge și îl imploră să-i înapoieze pașaportul său și al copilului, pentru a putea părăsi țara. La care, Guf i-a spus că ea nu-și vede actele, până nu spune lumii adevărul. Iulia Koroleva l-a amenințat că va chema poliția și a adăugat că drogurile l-au adus în starea emoțională deplorabilă în care se afla.

Sursa: TikTok/tarakanchictv

Într-un final, totuși, soția rapperului a ajuns la Moscova și s-a adresat comunității sale online. Koroleva a învinuit-o pe soacra sa, că ea ar fi cea care l-a făcut paranoic. Guf a fost laconic, nu a comentat spusele soției sale și daor a anunțat că divorțează.

Sursa: Instagram/therealguf

Urmăritorii cuplului se așteptau să-i vadă pe cei doi împreună doar în sala de judecată, dar nu a fost să fie. Peste mai bine de o lună de la cele întâmplate, rapperul s-a răzgândit să divorțeze a doua oară și a preferat să-și ceară scuze. Soția sa a publicat un video pe Instagram în care admiră declarația de dragoste, de pe un ecran enorm. Ea pare încântată de gestul soțului, dar nu a dezvăluit detalii despre relația lor. Dar cert e că terenul pentru împăcare e pregătit.

Sursa: Instagram\Yuliya Koroleva

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion