BIANKA face dezvăluiri șocante, după ce a cântat pentru bandiți, în saună: „Lăsați-mă să plec, sunt creștină!”

Sex-simbolul anilor două mii și regina R&B-ului rusesc, BIANKA a povestit într-un interviu despre cariera sa plină „aventuri”, inclusiv despre petrecerile private la care era invitată.

BIANKA a ajuns să cântă pe scene improvizate, în saune și tot felul de vile, pentru un public dubios, format din spusele ei, din femei cu moravuri ușoare și bandiți.

„Aveam așa concerte, înainte de care trebuia să predau telefonul și pașaportul, iar dacă nu pleca-i de acolo nimeni nici nu avea să afle”, spune BIANKA.

După un astfel de concert privat, cineva din bărbați i-a propus artistei că vrea să continue seara într-un alt format și l-a întrebat pe managerul ei, pentru ce sumă este gata să accepte oferta. Refuzul nu l-a satisfăcut, așa că „fanul” a încercat să negocieze suma, chiar de față cu BIANKA.

„Am apelat la un șiretlic feminin, am început a plânge, am simulat o isterică. L-am implorat să ne permită să plecăm. I-am spus că nu fac parte din această categorie și că sunt creștină. Într-un final, ne-au permis să plecăm, dar regizorul de sunet era pregătit să sară la bătaie, nu erau alte alternative. Dar a fost vesel, avem ce ne aminti.”

Artista a mai adăugat că la acea etapă din viață, nu înțelegea prea bine unde se duce și pentru ce oameni trebuie să cânte. Acum însă a făcut o declarație care înspăimântă referitor la cei care-i plăteau ca să cântă:

„Puteau să îmi ia un rinichi și nu aveau să pățească nimic pentru asta!”

Artista originară din Belarus, BIANKA are acum 37 de ani și acesta este numele său de scenă. De fapt, o chemă Tatiana Lipnițkaea.

Sursa: Google
Sursa: Instagram\biankarnb
Sursa: Instagram\biankarnb

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion