Andreea BOSTANICA ar fi furat soțul unei bloggerițe de la noi! IATĂ O DOVADĂ!

A ieșit la iveală un nou presupus iubit al „reginei TikTok-ului”, Andreea Bostanica. Se vehiculează că aceasta s-ar fi iubit cu un bărbat din Dubai căsătorit cu o altă moldoveancă populară, dar care ar fi divorțat din cauza că ar fi fost prins pe picior greșit cu Bostanica.

Prin târg se zvonește că anul trecut, când a zburat cu un avion privat spre insula bogătașilor, Mykonos, ar fi fost însoțită de afaceristul Noigasad, pe atunci soțul bloggeriței și interpretei Caterina Ciorba alias Kathryn C, cu care s-a căsătorit trei luni mai devreme.

Kathryn C și Noigasad
Andreea Bostanica, 2023, vacanță în Mykonos și zbor cu private jet

După presupusa vacanță cu Bostanica, căsnicia lui Noigasad cu Caterina s-a destrămat. Se vehiculează că soția ar fi aflat că a fost înșelată cu Andreea Bostanica. Coincidență sau nu, dar după divorțul celor doi, pe final de 2023, Bostanica a plecat din nou într-o vacanță luxoasă. A petrecut aproape o lună în Emiratele Arabe Unite și cireașa de pe tort a fost escapada în Elveția.

Toate aceste presupuneri ar fi fost catalogate drept zvonuri, dacă nu ar fi un alt detaliu. Cântăreața Kathryn C a republicat aceste informații dezvăluite anonim, pe propriul cont de TikTok. Internauții au interpretat gestul drept o confirmare a celor expuse. Vedeți mai joi filmulețul.

Sursa: TikTok\fpabdolsiandreeabostanic

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion