Nu poate împărți baia cu mama și a rezervat un dulap pentru hainele câinelui! Andreea BOSTANICA și-a arătat casa

Regina TikTok-ului și a pieței imobiliare, cântăreața Andreea Bostanica se laudă cu apartamentul său din București. Fata a organizat o vizită virtuală pentru fani și a arătat casa în cele mai mici detalii, de la mobila de lux, până la toaleta cățelușei.

Andreea a povestit în cel mai recent vlogg al său că practic tot mobilierul e făcut la comandă, în conformitate cu „poftele” ei.

Andreea trăiește acolo împreună cu mama. Apartamentul are două dormitoare, fiecare cu propria baie, întrucât Andreea nu poate împărți camera de baie nici cu propria mamă. Fetele au și un living mare, comun.

Predomină peste tot nuanțele gri, bej și auriu. Până și întrerupătoare, farfuriile și lingurițele sunt aurii.

]n vloggul său, Andreea a deschis toate ușile din casă. A arătat toate dulapurile pline de lucruri de brand. Aceasta a rezervat o zonă aparte pentru lucrurile cățelușei sale, Leila.

Mai au și o mică terasă, care din spusele fetei nu se compară cu cea din Chișinău, care are o suprafață de peste o sută de metri pătrați.

Anterior, Bostanica a spus că investește toți banii câștigați de la începutul carierei sale de cântăreață și vlogger în imobile și că ar mai avea în proprietate alte câteva, pe lângă cel de la București și penthouse-ul de la Chișinău.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion