Horoscop 16 august 2023: Berbecii au parte de o zi ciudată, iar Leii sunt suprasolicitați

Este o zi nu tocmai ușoară pentru nativii mai multor zodii, în schimb altora le este deschisă cale către îndeplinirea mai multor necesități și chiar vise.

Horoscop Berbec – 16 august 2023: Este o zi destul de ciudată, cu numeroase momente în care te-ai putea simți dat la o parte sau ignorat din cauză că alții sunt mai vizibili, mai interesanți. Este bine să le permiți și lor să strălucească, poate e momentul lor acum – transmite presa română.

Horoscop Taur – 16 august 2023: Speri ca măcar astăzi să fie o zi pe gustul tău, cu mai multe reușite sau, măcar, cu mai puține eșecuri. Ca să nu fii dezamăgit, ar fi mai înțelept să observi situațiile cu atenție și să vezi și partea bună din ele.

Horoscop Gemeni – 16 august 2023: Este un moment bun pentru a lăsa lucrurile în voia lor, ca să te eliberezi de o parte din stresul pe care-l generează nevoia de a controla totul. Vei vedea că lucrurile nu o vor lua razna, așa cum ai crezut.

Horoscop Rac – 16 august 2023: Fondul emoțional este destul de restrictiv, cu multe momente în care nu vei putea să te deschizi față de cei din jur. Chiar și într-o astfel de situație, tot îți poți asigura un fond pozitiv, prin eforturi proprii, fiind calm și mai tolerant decât de obicei.

Horoscop Leu – 16 august 2023: Este adevărat că te simți suprasolicitat, de mai mult timp, dar la fel de adevărat este că aceste solicitări nu-ți depășesc puterile, ci doar rezistența psihică. Deci, depinde cum le privești și cât de pregătit ești să le onorezi.

Horoscop Fecioară – 16 august 2023: Cea mai complicată parte a presiunii pe care o simți nu te vizează în mod direct. Așa că ar fi bine să o procesezi altfel, să fii mai atent la ceea ce ți se cere, de fapt, ca să nu mai trăiești viața altora, cu tot cu problemele lor.

Horoscop Balanță – 16 august 2023: Bine ar fi să acorzi mai multă atenție dorinței de înnoire, de reîmprospătare a vieții, pe care o simți de ceva vreme. Poate că nu-ți va aduce realizări ieșite din comun, dar ți-ar putea aduce mai multă liniște sufletească și împăcare.

Horoscop Scorpion – 16 august 2023: Este bine să ții cont de dorințele și de interesele celorlalți și să judeci la rece când plănuiești să intervii în viața lor, în vreun fel. Ești tentat să le impui propria viziune despre orice, ceea ce poate deveni periculos pentru aceste relații.

Horoscop Săgetător – 16 august 2023: Este important să păstrezi o oarecare distanță față de toți cei din jur, ca să te asiguri că le oferi cele mai bune sugestii. Contextul este infamat în continuare, aroganța fiind cel mai mare pericol.

Horoscop Capricorn – 16 august 2023: Contează mult orice moment în care vei dori să fii mai rezonabil față de cei din jur, să lași de la tine, chiar dacă mintea te îndeamnă să nu cedezi nimic, să ai o atitudine de cuceritor.

Horoscop Vărsător – 16 august 2023: Ai nevoie de blândețe, de toleranță, de bunătate și cea mai sigură cale ar fi să le oferi tu, să fii tu primul care oferă aceste nestemate celorlalți. Ai tot ce-ți trebuie, în afară de bunăvoință, care e la cote minime.

Horoscop Pești – 16 august 2023: Ești prins între propriile preocupări și cele pe care ți le impune contextul. Ai de ales între a te lăsa prins în intrigile unor apropiați și a sta departe de acestea, mai ales că știi unde vei ajunge, din experiență.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion