ANDRA, acuzată că ar fi stâlcit imnul național, la meciul România – Elveția. Replica artistei

Andra, artista care a cântat imnul României la meciul România – Elveția, de pe Arena Națională de la București, a fost dur criticată pentru că a avut în față versurile. Mai mult, unii au acuzat-o că ar fi stâlcit imnul național.

Artista a explicat de ce avea o plachetă pe care erau scrise versurile imnului național.

„În situațiile respective, când cânți un imn în fața a 50 de mii de oameni nu te poți risca, e un eveniment atât de important și cu atâta lume, încât nu mai ai când să repeți, nu există a doua dublă ca la videoclip, nu-ți permiți să faci vreo greșeală, pentru că este imnul României, e ceva la care nu ai cum să greșești, iar presiunea momentului și faptul că trebuie să cânți un cântec atât de important pentru întreaga țară. Știu toate strofele, cele 4 care se cântă. L-am cântat de atâtea ori și știu atât de bine, dar cu toate acestea nu te poți risca”, a spus Andra.

Momentul în care Andra cântă imnul României pe Arena Națională la partida cu Elveția a ajuns pe locul 24 în trendingul YouTube. Videoclipul a adunat aproape 200.000 de vizualizări în puțin peste 24 de ore.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion