Anatolie MELNIC, contractat să modereze o nuntă de trei zile? „Sunt singurul prezentator care va începe nunta la 6 dimineața”

Showman-ul Anatolie Melnic are o „ofertă” tentantă! Să modereze o nuntă care începe joi, la 6 dimineața și va dura până duminică după amiază. Anatolie Melnic a postat pe Instagram dialogul său cu un „personaj colorat”.

Cel mai probabil este vorba despre încă o farsă marca Melnic, iar la celălalt capăt de fir e un camarad de-al său. Dialogul lor i-a amuzat pe internauți:

” – Te-ai eliberat joi, pe 14.
– Da, m-am întâlnit cu mirii și le-am spus că o să-mi fie rău pe 14.
– Bun, bratan, dar mi se pare că tu nu numai pe 14 o să fii. Că nunta se începe de la 6 dimineață, joi și se termină duminică la 2. Acolo o să dormim, vom pune multe corturi. Vor fi Surorile Osoianu, Vali Vijelie, Ganciu…Va fi frumos! Eu am nevoie de cineva de la ProTv să filmeze nunta, că vreau să o transmit live.
– Pot să vorbesc cu ăștia de la Popas Tv. „

Amintim că Anatolie Melnic anterior a publicat o altă înregistrare audio, în care un bărbat îi cerea 500 de euro. Mai devreme, o femeie îl suna și-l ruga să șteargă video cu ea de pe Internet.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion