Adriana OCHIȘANU regretă căsnicia cu BOTGROS și nu vrea ca fiica să-i repete soarta! „Să nu te măriți la 17 ani”

Interpreta Adriana Ochișanu, care a trecut prin două căsnicii eșuate, povestește în cadrul unui interviu cum își educă fiica, în așa fel încât aceasta să nu-i repete greșelile tinereții.

Cântăreața și-a pus pirostriile la doar 17 ani, cu violonistul Corneliu Botgros. Căsnicia lor a durat 17 ani, iar după divorț, femeia a numit relația una „infectă”, în care îi lipsea căldura și se afla mai mereu în umbră. Tocmai de o asemenea experiență, Ochișanu încearcă să o ferească pe fiica sa din a doua căsnicie cu Sergiu Zmeu, care într-un final, tot și-a găsit finalul.

„Eu de pe acuma am început să-i zic: să înveți, să ai un job, să fii financiar independentă să poți să-ți oferi tot ce-ți dorești tu și să nu te măriți la 17 ani, așa cum am făcut-o eu – acesta este sfatul meu pentru toate fetele! Cât de mare nu ar fi dragostea, dar dragostea într-o bună zi se sfârșește și rămâne doar respectul și grija. Este o chestie normală prin care trece oricine” 

Adriana Ochișanu a mai povestit că a început timpuriu să investească mult în educația fetei, care acum are șapte ani. Recunoaște că poate fi pe alocuri dură și exigentă. Aceasta mai are un fiu din relația cu Corneliu Botgros. Într-un interviu mai vechi, artista a declarat că ar fi fost bătută, umilită și numită cu cuvinte necenzurate de fostul ei soț. Ce spune referitor la aceste acuzații care i se adus Botgros – citește pe CanCan.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion