Corneliu BOTGROS reacționează, în premieră, la acuzațiile că ar fi violent în fosta căsnicie

Violonistul Corneliu Botgros s-a recăsătorit și e pe cale să devină din nou tată, dar fosta lui căsnicie cu Adriana Ochișanu încă e un subiect de mare interes. Anterior, cântăreața a declarat public că ar fi suferit de violență în perioada în care au format un cuplu. Botgros însă niciodată nu a răspuns acestor acuzații. În cadrul celui mai recent interviu al său, totuși a decis să-și expună părerea, însă destul de evaziv.

Corneliu Botgros a spus că nu a privit personal interviul Adrianei Ochișanu, dar i s-a relatat cele povestite de artistă. Fostul ei soț a negat faptul că ar fi fost violent și spune că feciorul îi e martor.

„Omul când are o stare spune ceva, că este adevărat sau nu, asta mai puțin contează. Probabil din starea pe care a avut-o a spus ceva, nu neapărat concret, dar ceva a spus. Niciodată nu am fost agresiv. Unicul martor este Cristian.” – a comentat Botgros, adăugând că feciorul lor, Cristian este suficient de matur ca să facă desinestătător declarații.

Corneliu Botgros în interviu său a vorbit și despre relația finului lor, Ion Paladi, cu Adriana Ochișanu. Cei doi nu mai comunică, din spusele violonistului

„Doar cu mine comunică Ion. Adriana a decis să rupă relația cu el, fără să dea explicație, pur și simplu nu mai comunică”.

Adriana Ochișanu și Corneliu Botgros au avut o căsnicie de 17 ani și au un fecior.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion