„Adevărul despre iubitul meu din Dubai!” Andreea BOSTANICA dezvăluie identitatea admiratorului generos

„Regina TikTok-ului”, Andreea Bostanica a apelat la metoda clickbate-ului pentru a-și crește vizualizările pe YouTube. Știind că internauții sunt însetați să afle cine e misteriosul admirator generos care-i face cadouri de zecii de mii de euro, cântăreața și-a intitulat cel mai recent vlog: „Adevărul despre iubitul meu din Dubai!„. Mai bine de 40 de minute, Bostanica a vorbit despre hotelul luxos unde s-a cazat, restaurantele în care a luat masa, despre faptul că și-a lăsat cățelul la un hotel, doar despre iubitul său. . .nici pomină. Ca să nu fie învinovățită că nu a arătat chiar nimic din ce se aștepta publicul, cântăreața a lăsat totuși ceva să se strecoare în vlogul său.

Tânăra s-a lăudat că nici măcar nu a reușit să-și deschidă bagajul că darurile au și început să vină ca pe bandă rulantă la ușa camerei de hotel. Una dintre livrări, formată din trandafiri și ciocolate era însoțită de un bilețel scris în limba engleză. Iată mesajul care-l conținea:

„For the prettiest girl in Dubai”, The Nose. În traducere, – „Pentru cea mai drăguță fată din Dubai”, semnat The Nose, cel mai probabil o poreclă sau nickname.

„Vai, asta de la cine am primit? Nu cred așa ceva…În fiecare zi primesc ceva la ușă, eu nu înțeleg cum e posibil așa ceva”, a exclamat Bostanica.

Citind bilețelul, Andreea nu s-a străduit să pară uimită, dar a lăsat să se înțeleagă că știe foarte bine cine i-a expediat darul.

„Aaaaa, e de la Nose…”

Această livrare nici pe departe nu este cea mai scumpă. Bostanica nu a pomenit nimic despre cel care i-a expediat ceasul Rolex sau bijuteriile Cartier.

Amintim că pe online se vehiculează că Andreea Bostanica ar fi într-o relație cu un milionar român, condamnat la închisoare, pentru că a tras din armă pe un pod din Oradea. Aceștia ar fi fost surprinși împreună într-un local. Mai multe detalii afli pe CanCan.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion