Actorii din FRIENDS au rupt tăcerea după moartea lui Matthew Perry

Actorii din Friends au venit cu prima reacție, după ce colegul lor, Matthew Perry, a fost găsit fără suflare. Decesul actorului i-a șocat și și-au exprimat durerea imensă.

„Suntem cu toţii total devastaţi de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât colegi de film. Suntem o familie. Sunt atât de multe de spus, dar deocamdată ne vom lua un moment pentru a ţine doliu şi a digera această pierdere uriaşă.

În acest moment, gândurile şi dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii lui şi de toţi cei care l-au iubit din întreaga lume”, au declarat Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer, într-un comunicat.

Matthew Perry a murit pe 28 octombrie, la vârsta de 54 de ani. El a fost găsit de asistentul său în cada din casa sa situată în Pacific Palisades, Los Angeles.

Mathew Perry, cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing din Friends, găsit fără suflare, era singur și tânjea după o soție și o familie, în urma unui șir de relații eșuate care l-au lăsat „trist și deprimat”, au declarat surse pentru Daily Mail.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion