„Își dorea o familie”: MATHEW PERRY a murit în singurătate, visând la căsătorie și copii

Mathew Perry, cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing din Friends, găsit fără suflare, era singur și tânjea după o soție și o familie, în urma unui șir de relații eșuate care l-au lăsat „trist și deprimat”, au declarat surse pentru Daily Mail.

Surse apropiate spun că Matthew Perry a visat să adopte copii datorită relației sale excelente cu tatăl său vitreg Keith Morrison. Perry nu s-a căsătorit niciodată și și-a încheiat logodna Molly Hurwitz în 2021.

Matthew Perry a avut relații cu mai multe actrițe celebre, printre care Julia Roberts și Lizzy Caplan.

„Matthew a visat mereu să aibă familia perfectă. Își dorea o soție și măcar doi copii. Și a spus că nici măcar nu i-ar deranja să se căsătorească cu o femeie care are deja copii”, a spus o sursă apropiată actorului.

Nimeni din lume nu a însemnat mai mult pentru Perry decât tatăl său vitreg Keith Morrison, care s-a căsătorit cu mama sa în 1981.

Matthew Perry „căută din nou dragostea” în ultima vreme. „O serie de relații eșuate l-au lăsat să se simtă trist și deprimat și părea că nu va găsi niciodată dragostea la care a visat. Matthew s-a întâlnit cu zeci de femei. Dar, în cele din urmă, a simțit întotdeauna că acestea sunt interesate doar de banii lui și gloria lui”.

„Și a fost foarte generos. Invada femeile cu cadouri, iar ele pur și simplu au profitat. „Cred că ani de luptă cu demonii, drogurile și alcoolul i-au afectat el și sănătatea și, în cele din urmă, s-a trezit din nou singur”, a declarat o sursă pentru tabloid.

Iarna trecută, Mathew Perry s-a îmbolnăvit grav și a petrecut mai mult de o lună în spital, făcându-l să slăbească și să arate epuizat. Potrivit unui prieten actor, Mathew „a continuat să spere că un nou loc de muncă sau o nouă femeie este chiar după colț”.

„Tot ce și-a dorit Matt a fost să fie fericit. Dar a căutat mereu dragostea și fericirea în locurile greșite. Trist este faptul că atunci când a murit, se zvonește că era singur”, a mai spus sursa.

Mathew Perry, care și-a lansat carte cu memorii anul trecut, a vorbit în mod repetat despre lupta sa cu dependența de alcool și droguri. Actorul a reușit să scape cu viață de mai multe ori.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion