A primit o palmă de la prima dragoste! O artistă de la noi spune că a fost înșelată

A avut dezamăgiri în dragoste, iar de la prima a primit și o palmă. Cântăreața, Evelina Negru, a dezvăluit în premieră detalii despre prima sa relație, din perioada adolescenței. Experiența, cât de dureroasă nu a fost, a propulsat-o pe Evelina să fie mai dedicată și implicată în unele aspecte ale vieții.

„Am avut și eu dezamăgiri în dragoste de multe ori, am fost și înșelată și lăsată așa pur și simplu cu un mesaj”, a povestit ea, la Unu noaptea.

Artista mărturisește că prima dragoste a călit-o.

„Mi-a dat un boost de încredere și m-a propulsat sus. Am fost înșelată foarte urât, atunci mi-am pus ca scop să am un glow up, că eram și mică, o relație de copii, dar totuși pentru toți prima dragoste are un impact mare. Și am zis că timpul pe care l-am pierdut vreau să fac acum totul. Nu ca să demonstrez ceva cuiva, dar pentru mine”, a mai spus ea.

Evelina Negru este o tânără cântăreață, care a participat la X Factor România și la Superstar România. În prezent, aceasta are un contract cu casa de discuri Demoga Music. Ultima piesă lansată de Evelina este Preferata Ta.

Declarațiile încep la 26:41
Sursa: Instagram/evelinanegru
Sursa: Instagram/evelinanegru
Sursa:Instagram/evelinanegru

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion