A fost dezvăluită cauza morții actorului Matthew Perry

Moartea actorului Matthew Perry a fost un accident cauzat de „efectele acute ale ketaminei”, au declarat medicii legiști din Los Angeles, potrivit BBC.

Matthew Perry, îndrăgitul actor care a jucat rolul lui Chandler Bing în ”Friends”, a murit în octombrie, la vârsta de 54 de ani.

Perry a murit după ce s-ar fi înecat accidental la locuinţa sa din Los Angeles, potrivit Los Angeles Times.Raportul autopsiei mai consemnează înecul, boala coronariană şi efectele buprenorfinei ca fiind factori care au contribuit, dar care nu au legătură cu cauza imediată a morţii.

Modul în care a survenit moartea a fost declarat accident.

Perry urma o terapie ce presupunea infuzie de ketamină, fiind de dată recentă, efectuată cu o săptămână şi jumătate înainte de deces, potrivit raportului de autopsie. El avea un nivel ridicat de ketamină în sânge şi probabil că a leşinat şi apoi a intrat sub apă, se arată în raportul de autopsie.

Potrivit raportului, ar fi primit perfuzii cu ketamină pentru depresie şi anxietate, dar medicul legist scrie că ketamina din organismul său la momentul morţii nu ar fi putut proveni de la acea terapie administrată prin perfuzii, deoarece timpul de înjumătăţire al ketaminei este de trei până la patru ore sau mai puţin. Metoda de administrare a ketaminei pe care o avea în sânge la momentul morţii rămâne necunoscută.

La domiciliul său au fost găsite medicamente eliberate pe bază de reţetă şi pastile care se dau la liber, dar nimic în apropierea căzii în care a fost găsit mort.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion