Doina DANIELEAN, supărată foc pe CanCan, pentru că am scris despre confuzia produsă la evenimentul ei

Influencera Doina Danielean tună și fulgeră pe Instagram, după ce portalul nostru a scris despre faptul că artista, Victoria Lungu s-a plâns pe online că nu ar fi fost informată corect despre locația evenimentului organizat de Danielean,”O cină cu 99 de femei”.

După ce a citit știrea care o vizează, Doina Danielean a venit cu un șir de acuzații la adresa jurnaliștilor, învinuindu-ne că am ales să facem „știri dintr-un rahat” și s-a întrebat retoric de ce nu i-am promovat evenimentul și vânzarea cărții audio.

După ce ne-a făcut cu ou și oțet a venit cu explicații pe marginea cazului cu Victoria Lungu. Danielean a spus că personal s-a oferit să-i facă o reducere la taxa de participare, atunci când Lungu i-a spus că vrea să facă parte din eveniment. Ca în ziua respectivă să fie informată că artista a confundat locația. Danielean spune că a oferit soluții prin intermediul asistentei, care au și fost implementate:

„Doamna nu este copil micuț, cred că ia un taxi și vine sau scrie în chat poate cineva trece pe lângă și o din fete o ia. Fetele răspund, trec pe acolo, o iau și o aduc la eveniment. Da, a venit cu întârziere. . . Din start cum m-a sunat eu am simțit o energie negativă, dar zic băi, hai, noi am mai avut niște incidente cu persoana dată, zic poate a trecut ceva timp, poate. . . Energia negativă s-a simțit toată seara și eu am simțit-o și alte femei au simțit-o, dar am trecut peste.” – a povestit Doina Danielean.

Influencera a venit și cu un mesaj pentru Victoria Lungu, pe care însă nu a menționa-o direct în InstaStories-urile sale.

„Doamnă, nu vreau să vă mai văd niciodată în anturajul meu, atât. Tot ce vreau să menționez e că nu vreau să intru în scandal cu doamnă, este părerea ei…”

Vedeți mai jos întregul mesaj și istorisirea Doinei Danielean.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion