A divorțat a doua oară, dar norocul i-a surâs din altă parte! Gabi MARCU anunță despre o nouă schimbare în viața sa

Nu atât de demult, jurnalistul Gabi Marcu a pus punct celei de-a două căsnicii cu Mariana Josan, ex-prezentatoare radio în cadrul aceluiași trust unde activează până în prezent Marcu. Bărbatul nu a comentat în vreun fel cel de-al doilea divorț, însă vine pe online cu vești frumoase din viața sa. . .profesioanală.

Acesta a avansat până la funcția de producător general al postului de televiziune la care a activat și până în prezent, în calitate de prezentator.

„Este un moment cu totul special pentru mine. După zeci de ani în calitate de prezentator la această televiziune minunată sunt extrem de încântat să vă anunț că îmi asum o nouă responsabilitate, în calitate de producător general. *Bine asta se întâmplă de fapt din luna decembrie a anului 2023.
Este o schimbare pe care o întâmpin cu inima deschisă și cu o anticipație entuziastă pentru ceea ce urmează.
În timpul parcursului meu ca prezentator, am avut privilegiul să întâlnesc oameni minunați, să trăiesc momente incredibile și să împărtășesc povești care au atins inimile multor oameni. Acum, în rolul de producător, îmi propun să continui această tradiție de excelență și să aduc în fața voastră cele mai captivante și inspiraționale programe.
Vreau să mulțumesc întregii echipe pentru sprijinul necondiționat și pentru încrederea acordată. Fără voi, această tranzitie nu ar fi fost posibilă. Sunt convins că, împreună, vom crea momente de neuitat și vom continua să aducem calitate și diversitate în casele voastre.

Sper că veți fi alături de mine și în această nouă etapă a călătoriei.” – a scris Marcu pe Instagram

Amintim că acesta a fost căsătorit cu Cristina Evtodii, după care cu Mariana Josan. Despre cel de-al doilea divorț s-a aflat după ce fostele lui și-au dat întâlnire în oraș și au făcut fotografii împreună. Mariana Josan s-a concediat de la fostul loc de muncă și și-a stabilit traiul la Brașov, unde s-a și angajat deja în calitate de prezentatoare radio.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion