Se înfiripă o iubire? DICAPRIO și HADID, din nou surprinși împreună

Enigmă în showbiz. Actorul Leonardo Dicaprio și modelul Gigi Hadid ar fi împreună. Cei doi au fost, din nou, suprinși alături la o petrecere, iar ipostazele în care au apărut dau de bănuit că sunt mai mult decât prieteni, scrie PageSix cu referire la surse apropiate.

Publicația scrie că cei doi totuși s-ar afla într-o relație. Dicaprio și Gigi au petrecut timpul împreună la 2 petreceri și s-au comportat de parcă ar fi iubiți.

Aceeași sursă scria anterior că între actor și model nu a fost vreo scânteie și au decis să rămână amici.

DiCaprio și Hadid au fost văzuți prima dată împreună toamna trecută. Mai târziu, actorul în vârstă de 48 de ani și modelul de 28 de ani nu au intrat în vizorul paparazzi. Surse apropiate celor doi spun că DiCaprio și Hadid sunt prieteni de multă vreme.

De asemenea, au apărut zvonuri online că cuplul ar fi într-o relație fără angajament, deoarece actorul petrece timp și cu alte fete, în timp ce alți oameni apropiați au spus că povestea lor de dragoste se înfiripă treptat.

Fanii nu au crezut în povestea lor de dragoste. Aceștia au observat că actorul se întâlnește doar cu fete sub 25 de ani, fapt pentru care este adesea criticat. Anul trecut s-a aflat despre despărțirea sa de modelul Camila Morrone, care tocmai împlinise 25 de ani.

Gigi Hadid are deja 28 de ani și are o fetiță, de la fostul iubit Zayn Malik.

Sursa: GettyImages
Sursa: GettyImages
Sursa: GettyImages
Sursa: GettyImages
Sursa: GettyImages
Sursa: GettyImages

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion