A ajuns rândul și influencerilor să participe la RECENSĂMÂNT! Întrebările care l-au băgat în încurcătură pe Cristian CEBOTARI?

În această perioadă, în țara noastră are loc Recensământul populației și locuințelor. Și familiei de Instagram bloggeri, Cebotari i-a venit rândul să participe la exercițiu statistic. Cristian a fost cel care a comunicat cu recenzorii și iată reacția lui la întrebările care i-au fost adresate.

Bloggerul i-a informat pe internauți că dacă refuză să răspundă la întrebări – riscă amendă. Cristian a spus că nu e tocmai de acord cu asta, dar nici nu e un lucru complicat să acorzi recenzorilor 20 de minute din timpul tău.

Tânărul a povestit că a fost întrebat despre numărul exact de membri ai familiei, terenul de care dispun, dacă au sau nu animale domestice și nici pomină de întrebări despre venituri, cheltuieli sau alte date cu caracter personal.

Totuși unele întrebări l-au stupefiat pe influencer – dacă au probleme cu vederea careva din copii, câte limbi cunoaște fiecare membru al familiei și din ce material e făcut acoperișul casei. Întru-un final, bărbatul și-a spus părerea că e un exercițiu firesc, deși personal nu-i știe rolul.

„Nu a mai fost nimic așa de strașnic, cred că degeaba s-a făcut gălăgia asta”

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion