În acest weekend va avea loc o ploaie de stele. Cum vor fi influențate zodiile?

În fiecare an, ploaia de meteoriți Perseide încântă privirile oamenilor, mai ales a celor pasionați de astronomie. Anul acesta, ploaie de meteoriți are loc între 17 iulie și 24 august, însă apogeul va fi atins în noaptea de 12 august. Puțini știu însă că acest eveniment astronomic inedit are un efect puternic și asupra semnelor zodiacale. Este un moment care ne face să nu mai fugim de probleme și să ne confruntăm cu ele. Faceți pași mici, dar siguri în această perioadă – transmite presa română.

BERBEC: Acum este momentul să investești în meseria ta. Și prin investiție, ne referim atât la financiar, emoțional și timp acordat. Să arunci cu bani în problemele pe care vrei să le rezolvi sau într-o abilitate pe care vrei să o dobândești îți va aduce multe beneficii. 

TAUR: Îți iubești independența, iar această perioadă a Perseidelor va aduce acest lucru în prim-plan. Pe măsură ce lucrezi pentru mai multă libertate și control, renunță la ideile și lucrurile care te plictisesc. 

GEMENI: Ca întotdeauna, dualitatea este o constantă în viața ta. Așteaptă-te să tânjești după libertate și, în același timp, să te concentrezi pe renovarea casei sau schimbările din casă. Deși nu ești complet sigur că știi ce vrei, ideile și planurile încep să prindă contur.

RAC: Luna plină în Vărsător te va face să pui sub semnul întrebării unele viziuni ale lumii pe care le-ai ținut aproape de inima ta. Păstrează-ți inima deschisă și invită-te să îți pui la îndoială ideile tale mari despre iubire, identitate, muncă grea și scop. Îți poți schimba viziunea despre viață.

LEU: În această perioadă vei avea parte de distracție și vei crea legături trainice cu familia sau pritenii, însă ai grijă la bârfă! Lucrurile mici care nu contează cu adevărat, cum ar fi un comentariu răutăcios, pot fi exagerate. 

FECIOARĂ: În timpul acestei ploi de meteoriți, este bine să te conectezi cu trecutul tău. Această perspectivă vă va ajuta să mergeți mai departe. Aproape de sfârșitul lunii, pe 23 august, soarele se va muta în Fecioară. Acesta va fi un moment excelent pentru ca abilitățile tale să strălucească.

BALANȚĂ: Totul îți va merge fantastic de bine! Plimbă-te, socializează, este o perioadă perfectă pentru acest lucru. Asigură-te însă că te înconjori cu oameni care te înțeleg și apreciază cu adevărat. 

SCORPION: Nu este ușor să lași oamenii să intre în viața ta, iar această ploaie de meteoriți te va face să înfrunți acest conflict! Ar mai putea fi un conflict cu un partener romantic sau cu familia. Încearcă să articulezi care este problema și comunică-ți nevoile.

SĂGETĂTOR: Planeta ta guvernatoare, Uranus, trece pe bară în prezent, ceea ce poate duce la o creștere a încrederii în sine, dar și la o nevoie neliniștită de flexibilitate și libertate. Acest lucru ar putea fi un lucru bun, ajutându-te să te concentrezi asupra abilităților antreprenoriale, dar poate duce și la o imprudență care vă va face să curățați epava deciziilor impulsive.

CAPRICORN: Foarte rar oamenii îți pun la îndoială intențiile sau cuvintele. Acest lucru se poate schimba pe măsură ce Mercur în Leu duce la discuții și întrebări neașteptate. Încearcă să nu te închizi și să ceri timp suplimentar sau clarificări pentru deciziile mari. Mai presus de toate, rămâi la valorile tale. Nu trebuie să renunți la tine pentru a-i salva pe ceilalți.

VĂRSĂTOR: Este o perioadă aglomerată pentru tine, Vărsătorule, deoarece planeta care te guvernează, Uranus, intră în retrogradare pe 11 august. Acest retrograd va aduce mai multe schimbări și conflicte interne. Pe 15 august, vom avea parte de o Lună Plină în Vărsător, care poate duce, de asemenea, la stări emoționale accentuate. Aveți grijă de sănătatea voastră mentală și amânați deciziile majore până când lucrurile se clarifică.

PEȘTI: Planeta care te guvernează, Jupiter, te va ajuta în carieră în timpul acestei ploi de meteoriți, precum și îți va crește averea sau bunurile materiale. Este, de asemenea, un moment excelent pentru tine să te pui în valoare. Ești un semn care apreciază cu adevărat onestitatea emoțională, ceea ce poate duce la conexiuni profunde și la potențiali iubiți în această lună.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion