RIHANNA revine? Artista vrea să lanseze 2 albume și să plece în turneu

Speranțele fanilor Rihannei că își va relansa cariera de cântăreață ar putea deveni în curând realitate. Potrivit Mirror, vedeta pregătește o mare revenire pe scenă.

Potrivit publicației, artista a semnat deja un contract cu compania de organizare a concertelor Live Nation de 32 de milioane de dolari și plănuiește un turneu la scară largă pentru 2024 și 2025. În plus, ea a acumulat deja piese pentru două noi albume.

„Rihanna plănuiește în liniște o revenire după ce a încheiat o înțelegere cu Live Nation. Acordul a fost să o ajute în turneul mondial, iar echipa ei de creație lucrează acum în Los Angeles, punând totul cap la cap, în timp ce ea are grijă de copii“. insider a spus..”, a spus o sursă.

La începutul anului, Rihanna a evoluat Super Bowl. Atunci mulți se așteptau ca ea să anunțe lansarea unui nou album, dar în schimb cântăreața și-a anunțat a doua sarcină.

Fanii Rihannei au început să bănuiască că nu avea de gând să mai continue cu muzica, însă artista i-a liniștit pe toți într-un interviu acordat British Vogue. Ea a spus că intenționează să lanseze un nou album în viitorul apropiat, pentru că „vrea cu adevărat să creeze muzică și să filmeze videoclipuri”.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion