Horoscop 9 august: curg banii direct în buzunar la capricorni, iar gemenii au conflicte la muncă

Este o zi în care întâlnirile sunt benefice, fie profesionale sau personale. Sfatul astrologilor este să evităm conflictele, așa că ar fi bine să ne detașăm de emoțiile negative și să gândim obiectiv – scrie presa română.

BERBEC 9 august: Berbecii au o zi extrem de dinamică, iar discuțiile și întâlnirile pe care le au, le vor schimba perspectiva de viață.

TAUR 9 august: Taurii sunt susținuți la capitolele parteneriate, asocieri și colaborări. E posibil ca o femeie să vă ajute în demersurile voastre, cu un sfat sau sprijin financiar.

GEMENI 9 august: Este o zi în care Gemenii se pot afla într-un conflict cu șefii. Însă, compensați pe latura studiilor și a unor întâlniri interesante, unde veți învăța niște lucruri importante.

RAC 9 august: Racii sunt sfătuiți să fie cu picioarele pe pământ. Este nevoie de voi să fiți prezenți, în special în discuțiile de la job.

LEU 9 august: Leii sunt realiști. Veți intui foarte bine emoțiile celor din jur și veți avea succes, mai ales în încurajările de care oamenii au nevoie să le audă pentru a fi mai încrezători.

FECIOARĂ 9 august: Nativii Fecioară sunt susținuți de o femeie la locul de muncă. Aveți un sprijin într-un conflict, care vă ajută foarte mult în luarea unor decizii.

BALANȚĂ 9 august: Problemele financiare le cam dau bătăi de cap Balanțelor, însă, o persoană vă poate oferi ajutorul. Depinde doar de voi dacă veți accepta sau veţi strânge cureaua pentru a acoperi cheltuielile.

SCORPION 9 august: Astrele îi susțin pe Scorpioni în proiectele de grup. Încercați să adunați colaboratori pentru că este o zi bună pentru a cunoaște posibili parteneri de afaceri. 

SĂGETĂTOR 9 august: Săgetătorii ar trebui să aibă grijă la alimentație în această perioadă, pentru a nu se trezi ulterior, cu probleme de sănătate. 

CAPRICORN 9 august: Se anunță o zi bună pe plan financiar în ceea ce-i privește pe Capricorni. S-ar putea să clădiți drumul succesului prin deciziile pe care le luați astăzi.

VĂRSĂTOR 9 august: Vărsătorilor, în schimb, nu le merge bine pe plan financiar. Ar fi bine să nu colaboreze cu mai puțină experiență pentru că s-ar putea să aibă de pierdut. 

PEȘTI 9 august: Peștii au o zi interesantă la serviciu. Discuțiile cu șefii nu vor lipsi, iar dacă trebuie să vorbiți în public, totul va decurge excelent.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion