Cât a costat rochia de mireasă purtată de Theo Rose la nunta secretă cu Damian Anghel?

Cântăreața și soțul ei, Anghel Damian, s-au căsătorit în secret, în prezența a doar câțiva oameni foarte dragi lor. Antrenoarea de la „Vocea României” a optat pentru o rochie de mireasă diafană și a avut un buchet de mireasă pe măsura delicateții rochiei, dintr-o singură floare cu o semnificație specială. Solista și-a descris nunta drept „simplă și cu sens”, transmite presa română.

Evenimentul a fost unul foarte restrâns, prezenți fiind doar nașii, părinții și frații celor doi. Cântăreața a optat pentru o rochie de mireasă diafană, la un preț accesibil. Rochia din chiffon transparent, cu mâneci bufante și detalii din dantelă costă 360 de dolari.

A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum trei săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță”, a mai declarat Theo Rose despre nunta ei.

Pentru buchetul miresei, Theo Rose a ales o singură floare, gypsophila, cunoscută și drept „floarea miresei”. Aceasta semnifică puritate, simplitate și dragoste durabilă. „Așa cum am visat. Simplu și cu sens. Mulțumim!”, a scris Theo Rose în mediul online, în dreptul primelor imagini din ziua în care a fost mireasă.

Cuplul are deja un fecior, Sasha.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion