Tatiana MAXIAN, din nou mireasă! Soțul i-a adus 13 buchete cu mii de flori. Vezi reacția!

Sărbătoare mare în familia Maxian! Ilie și Tatiana au sărbătorit ieri nunta de dantelă – 13 ani de căsnicie. Cum obișnuiesc, aceștia au dat o petrecere în restaurantul lor din orașul Florești, iar inițiativa a preluat-o de această dată, soțul.

Ilie i-a legat ochii cu o panglică roșie și și-a petrecut soția în incinta restaurantului. Imediat după, mai mulți bărbați, în frunte cu Ilie i-au adus Tatianei 13 coșuri imense, doldora cu flori. A urmat o scenă de tandrețe, săruturi și îmbrățișări, care a înduioșat Instagramul. Și iată ce a scris Tatiana cu ocazia aniversării lor:

„13 ani de căsătorie au zburat ca 13 zile, felicitări scumpul meu @iliemaxian cu aniversarea noastră. Analizînd trecutul, nu a fost deloc ușor, se pare că pe măsură ce trece timpul, devenim mai buni – unul pentru celălalt.
Felicitări iubire, pentru tot ceea ce am realizat până acum! Ador momentele frumoase împreună, indiferent că suntem în doi sau toți 5, cu tine aproape toate mi se par mai simple, îmi doresc să rămânem aproape chiar și atunci când lucrurile devin mai complicate. Ești scutul și pilonul familiei nostre, te iubesc până la Doamne Doamne
Împreună am reușit
Mulțumesc pentru cel mai deosebit cadou,13 buchete cu mii de flori”, a scris Tatiana.

Influencera a optat pentru o rochie albă, până în podea, cu bretele și șliț îndrăzneț. A purtat și mănuși lungi și o pălărie elegantă cu boruri largi și pene albe. Imaginea de mireasă a fost completată de un buchet minimalist din trandafiri. Și Ilie a fost la patru ace, în costum negru cu papion.

Vedeți mai jos video integral de la aniversarea celor 13 ani de căsnicie a cuplului.

Sursa: Instagram\maxian_tatiana

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion