Ce a postat Alex Gilka, înainte ca Valerie Lungu să anunțe despre despărțirea lor. Nimeni nu se aștepta la asta!

Vestea că Valerie Lungu și iubitul ei, Alex Gilka, au decis să meargă pe drumuri diferite i-a luat prin surprindere pe fanii influenceriței. În ultimii ani, cei doi s-au afișat constant împreună și le-au arătat internauților cât de fericiți sunt. Mai mult decât atât, aveau planuri serioase. Fosta concurentă de la Bravo ai stil! visa să ajungă în fața altarului alături de partenerul său de viață. Totuși, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar bărbatul a făcut o postare neașteptate înainte de anunțul despărțirii, scrie Cancan.

CITEȘTE MAI ÎNTÂI Soacra și-a atins scopul? Valeria Lungu și iubitul ei au luat o pauză în relație: „pierdem scânteia”

Valerie Lungu a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj în care a anunțat că ea și iubitul ei, Alex Gilka, au decis să ia o pauză. Influencerița le-a promis urmăritorilor săi că va reveni cu mai multe detalii despre separare.

„Eu și Alex am luat o pauză. O să vă povestesc mai mâine mai multe”, a fost mesajul influenceriței de pe Instagram.

Valerie Lungu a anunțat că ea și iubitul ei, Alex Gilka, au decis să ia o pauză. Fanii au fost surprinși de anunțul despărțirii pentru că cei doi pozau într-un cuplu fericit. Pe lângă proiectele din viața personală, influencerița și partenerul ei de viață sunt implicați în mai multe colaborări profesionale, dar și în afaceri.

Valerie Lungu și Alex Gilka erau constant împreună, iar acum planurile lor au fost puse pe pauză. Totuși, internauții au rămas surprinși atunci când au văzut ce a postat bărbatul cu doar câteva ore înainte ca fosta concurentă de la Bravo ai stil! să anunțe despărțirea.

Mai exact, Alex Gilka a publicat un videoclip în care apare alături de Valerie Lungu în ipostaze tandre. În filmuleț, cei doi se sărută, se iau în brațe și se țin de mână. Așadar, nimic nu prevestea o separare.

De asemenea, Valerie Lungu avea planuri serioase alături de iubitul ei. În urmă cu ceva timp, influencerița mărturisea că abia așteaptă să se căsătorească și să devină mămică. Fosta concurentă de la Bravo ai stil! își dorea un eveniment restrâns în Italia ori Santorini.

„Ne dorim foarte mult să facem copii. Sper să mă ceară cât de curând posibil, ca să pot face și acest lucru, pentru că nu-mi doresc să fac un copil fiind necăsătorită. Să fac măcar cununia civilă că nunta vreau să o fac după ce se naște copilul. Am așa o viziune, ca să fie copilul meu la nunta mea și să-mi arunce buchetul. Mi se pare super drăguț. Oricum îmi doresc o nuntă foarte micuță, să vină doar familia și cei mai buni prieteni.”,  a povestit Valerie Lungu pe TikTok.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion