Cătălin Lungu și Ana Cernicova nu mai sunt împreună? El a scris versurile pentru piesa ei despre despărțire

Internauții sau mai bine-zis urmăritorii actorului Cătălin Lungu și ai sopranei Ana Cernicova s-au pus pe gânduri, după ce de o perioadă bună nu mai văd obișnuitele stories-uri pe rețelele sociale cu ei împreună. Mai mult decât atât, soprana a lansat o piesă despre despărțire și asta le-a dat serios de bănuit că ar putea să nu mai fie împreună. Actorul însă pare să spulbere zvonurile.

Cătălin Lungu, pe lângă faptul că moderează live-uri pe Twitch acasă de la Ana Cernicova, mai este coprezentatorul unei emisiuni noi la Jurnal TV „Peste picior”, împreună cu jurnalistul Andrei Bolocan. La una dintre edițiile recente, acesta a anunțat despre lansarea piesei sopranei. Este vorba despre „Cea mai tristă toamnă”.

Le-a pus telespectatorilor în direct să asculte o secvență și părea tare îndrăgostit și fericit pentru iubita sa, chiar dacă e un cântec despre despărțire. Ba mai mult, a dezvăluit că a scris câteva versuri.

Acum câteva zile, soprana a fost invitată în platoul emisiunii „O Seară Perfectă” de la Pro TV Chișinău, unde a vorbit despre relația cu mama logodnicului ei. Ea a fost întrebată pe cine ar alege ca o colegă de apartament, pe prietena ei – Milla Danilceac sau pe soacra – Gabriela Lungu. Interpreta a răspuns: „Doamna Gabi – one love. Pe mine poți să mă arunci oriunde cu ea”. Deci, relația pare încă să meargă între cei doi.

„Eu o cunosc pe Gabi de mulți ani, căci am fost în aceeași clasă cu Sanda și ea fiind mătușa Sandei, era prezentă pe la sărbători, pe la adunări de părinți. Deci, cum o cunosc de atunci, femeia asta este și în prezent la fel de plină de viață”, a precizat Anișoara Loghin, prezentatoarea serilor perfecte. „Eu nu am crezut vreodată că aș putea să mă simt atât de bine cu soacra mea pentru că, în lume se zice: „Soacră, soacră, poamă acră”. În cazul meu e poamă dulce, e mango”, adăugat ea.

Într-un alt interviu, pentru aceeași emisiune, și Gabriela Lungu a recunoscut că are o părere mai mult decât bună despre Ana Cernicova: „E fată cântărită, pusă la locul ei”.

CITEȘTE ȘI VIDEO Mama lui Cătălin Lungu și-a „sechestrat” viitoarea noră Ana Cernicova și i-a cântat manele

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion