Internauții au aruncat cu hate într-o tânără din Tiraspol la „Vocea României”: „Când îți sare vocea, dar ai noroc”

Carolina Racoziță are 29 de ani, este din Tiraspol și a anunțat la audițiile nevăzute de la „Vocea României” că reprezintă Republica Moldova. A reușit să întoarcă un singur scaun – cel al Irinei Rimes, originară și ea din Republica Moldova. Internauții au cam aruncat cu hate în comentarii, spunând că vocea ei e mai mult de karaoke și că pur și simplu a avut noroc să fie aleasă într-o echipă.

Tânăra într-adevăr lucrează într-un karaoke că entertainer.

La unele comentarii răutăcioase de pe paginile emisiunii de pe rețelele sociale a răspuns și ea cu hate.

„Eu cred că nu s-au întors colegii pentru că ți-a scăpat vocea. Sincer, nici eu nu mă întorceam dacă îți scăpa după ce m-am întors. Eu sper să nu fie asta un impediment, mai am și eu zile proaste. E o chestie pe care nu o poți controla, sau poți, dacă alegi piese potrivite. Bine ai venit în echipa mea”, i-a explicat Irina Rimes.

Carolina Racoziță cânta la pian, instrument pe care îl cunoaște foarte bine și spune că acum cânta mai mult cu vocea la evenimente private. A cântat o perioada lungă la fanfara militară. A venit la Vocea României ca să își dea un start în carieră. Tatăl ei a susținut-o mereu în muzică.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion