Irina Rimes a cântat cu un participant la „Vocea României” o piesă a fostului iubit. A recunoscut că era un vis al ei

La doar 19 ani și de profesie frizer, Marian Ștefan a impresionat antrenorii – atât cu vocea, cât și cu atitudinea. Marian Ștefan a cântat piesa „Baby Blues” a raperului Killa Fonic, a intrat în echipa lui Smiley, iar jurații au fost uluiți și impresionați. Mai mult, Irina Rimes a făcut ulterior un duet cu el – pentru că spune că mereu a visat să cânte LIVE această piesă care îi amintește de începuturile ei – deși credea că nu se va întâmpla asta niciodată.

Smiley: Pare că ai un timbru superb, recognoscibil! (…) Ai mare haz, mă bucur mult că ești în echipa mea. Uite, ai deja duet cu Irina. (…) Ăsta e aur!

Marian este de etnie romă și locuiește în Ferentari. Lucrează la un barber shop, în Piața Kogălniceanu din București și are o latură artistică de cand era mic. Mai mult, nu doar cântă, ci și desenează foarte bine. 

Spune că de la o fată a plecat pasiunea lui pentru muzică. Aceasta l-ar fi provocat să învețe o piesă de-a lui Killa Fonic.  A tot încercat să-și facă singur piese, pe care le-a postat pe YOUTUBE.
În cântecele lui abordează subiecte diverse, dar cântă doar acasă, nu merge la evenimente.

CITEȘTE ȘI Irina Rimes a fost cerută în căsătorie cu un inel dintr-un elastic de păr: „Nu sunt romantică”. Așa își scuză iubitul francez?

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion