Chef după chef în familia BOTGROS! A făcut cumătria fiicei, urmează botezul nepoatei!

Nicolae Botgros nu își mai încape în piele de fericire de când a devenit bunic pentru a doua oară la 71 de ani. Fiul său, Corneliu, are o fetiță de 3 luni, iar nepoțica celebrului maestru al „Lăutarilor de la Chișinău” urmează să fie creștinată în cursul acestei săptămâni la Chișinău.

Familia lăutarilor s-a mărit! A născut soția lui Corneliu BOTGROS! Vezi primele imagini de la maternitate

Acum câteva săptămâni, maestrul împreună cu Ana Dabija au organizat cumătria fiicei lor, eveniment la care au adunat practic toată breasla de artiști. Vor repeta cheful în curând și cu ocazia încreștinării nepoatei.

FOTO Nicolae Botgros – tată implicat la 71 de ani. I-a organizat fiicei sale din relația extraconjugală o cumetrie de zile mari

Am o nepoțică. I-am făcut și fetiței mele evenimentul ei, am botezat fetița dar acum i-am dat colace, face 7 ani, așa este tradiția la noi, românii de peste Prut, basarabenii. Exact același lucru face și Cornel acum,  mi-a adus o frumoasă bijuterie, nu știu dacă există mai mare bucurie, a unei fetițe, a unei nepoțele, Camelia. Nepoțica împlinește 3 luni și îi facem acum botezul, la Chișinău”. Maestrul Nicolae Botgros a mai comentat pentru presa de peste Prut că și-ar fi dorit ca și regretata lui soție, Lidia Bejenaru, să îi fie alături la un așa eveniment important și de suflet din familie.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion