Ministrul Dumitru Alaiba susține că nu este el în VIDEO cu prostituata blondă și substanțe interzise

Mai multe canale anonime de Telegram, în special cele care susțin candidații proruși la alegerile prezidențiale din Republica Moldova, au distribuit pe parcursul zilei imagini foto și video, susținând că în ele ar fi surprins ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba la saună, în compania unei prostituate. Oficialul a reacționat seara cu dezmințire.

Potrivit legendei propagandiștilor, prostituata l-ar fi dat în vileag pe ministru, fiind în compania altor clienți. Și deja cei din urmă au scurs imaginile pe Telegram.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Pe lângă faptul că s-a dat de înțeles că și-a înșelat soția cu o blondă, i s-au adus acuzații grave, precum că ar fi consumat substanțe interzise la acea saună. Anterior, Dumitru Alaiba a povestit că nu o singură dată s-a confruntat cu eticheta de „drogat”. Este de menționat că în Republica Moldova prostituția și consumul de droguri este interzis.

@nataalbot

Cu cine se însoară @dumitru.alaiba vara asta? De ce nu poartă costum la birou și de ce se ia in dinți cu instituțiile publice care cer în continuare ștampilă umedă? Aflați mâine la Mulțumesc pentru Întrebare. Vă aștept pe canalul meu de YouTube la ora 18:00 ❤️#podcasts #moldova #moldovatiktok #romania #romaniatiktok #fyp #trendingvideo #foryou #trend #recommendations

♬ sunet original – Nata Albot

Chiar recent, Dumitru Alaiba și soția sa au jucat nuntă. CITEȘTE ȘI Ministrul Dumitru Alaiba și jurnalista Marian Männi, soț și soție cu doi copii, și-au jucat nunta în Moldova

@cancanmoldova

Niciodată nu e târziu să-ți joci nunta! Ministrul Dumitru Alaiba și jurnalista estoniană Marian Männi, soț și soție cu doi copii, și-a reînnoit jurămintele și au jucat o nuntă sâmbătă în Moldova la care și-au adunat rudele și prietenii din două țări. #nunta #sot #sotie #copii #ministru #alaiba #moldova🇲🇩 #estonia

♬ sunet original – cancanmoldova

Ministrul și-a expus reacția pe Facebook vizavi de imaginile apărute. Prin mesajul său, se înțelege că ar fi trucate de oligarhul fugar Ilan Șor care este ascuns de Kremlin.

„Pentru că altceva decât să răspândească falsuri de proastă calitate, ei nu pot. Nu-i duce capul. Avem de a face cu oameni care, probabil, au avut probleme să absolvească universitatea fără să dea mită. Posibil chiar liceul. Cât ei stau și truchează video-uri ieftine (sincer, tehnologiile moderne permit o calitate mult mai bună) și născocesc falsuri, noi vom continua să muncim pentru oamenii acestei țări, o modernizăm și o îndreptăm spre acel viitor de care a fost lipsită decenii întregi de hoți și corupți”, a scris el.

Rusia este cointeresată să tot dea informații false despre exponenții guvernării întru sabotarea alegerilor prezidențiale și a referendumului pro-UE, care vor avea loc în aceeași zi – pe 20 octombrie 2024.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion