Cristina Scarlevschi și Vlad Sanduleac se despart: „Un singur lucru nu se va schimba niciodată – mereu vom fi părinții lui Alex”

Bloggerița Cristina Scarlevschi, dansatoare pole în Republica Moldova, a anunțat că se desparte de soțul său, Vladimir Sanduleac. „Astăzi am încheiat un capitol important din viața mea. Aproape 8 ani alături de Vlad, în care am trăit o poveste care pare desprinsă dintr-o carte. Sunt profund recunoscătoare pentru fiecare moment împărtășit împreună”, a anunțat ea pe contul său de Instagram.

„Am luat această decizie ca doi oameni maturi, cu respect și recunoaștere unul față de celălalt. Este timpul și avem dreptul să fim fericiți fiecare în modul său. Oricât de greu ar fi, cred că uneori despărțirile deschid calea către noi începuturi, iar viața este despre a continua să creștem și să ne transformăm. Cu sufletul împăcat, le doresc tuturor să ne respecte această alegere și să înțeleagă că am făcut ceea ce este mai bine pentru amândoi… un singur lucru nu se va schimba niciodată … noi mereu vom fi părinții lui Alex”, a mai scris ea în postarea atașată.

Copilul lor, Alex, suferea de microcefalie, o afecțiune neurologică rară, care nu are leac. În luna mai curent, micuțul s-a stins din viață la 1 an și patru luni. „La 38 de săptămâni de sarcină, medicul a bătut alarma – capul copilului nu corespundea cu vârsta gestațională. Alex a venit pe lume la 40 de săptămâni de sarcină, a povestit Cristina Scarlevschi. „Nu părea nimic în neregulă la el. Era așa de frumos”, spunea într-un monolog pentru jurnalistul Dorin Galben.

View this post on Instagram

A post shared by Krispy (@cristina_scarlevschi_poledance)

Frânți de durere după pierderea fiului, soții la scurt timp au venit cu un mesaj de mulțumire pentru cei care au donat bani pentru înmormântarea lui Alex și au spus că banii vor fi donați unui spital.

CITEȘTE ȘI „Vă zic cum este!” Cristina SCARLEVSCHI deconspiră influencerii: „rochii împrumutate, FaceApp, cumpărături false”

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion