Valeria LUNGU, la un pas să se despartă de actualul iubit: „am avut o ceartă foarte mare”! Ce le-a salvat relația?

Relațiile perfecte există doar pe Internet. O demonstrează și influencera Valeria Lungu, care recunoaște că în spatele numeroaselor ședințe foto romantice se află probleme de cuplu și certuri. Ultima era cât pe ce să pună capăt relației ei cu Alex.

Valeria LUNGU își pierde răbdarea și vrea măritată! „Da’ în Santorini m-ai cere de nevastă?”

Valeria a recunoscut că li s-a întâmplat recent să se gândească pe bune la o despărțire, dar în loc să o facă, au ales să viziteze Insulele Maldive. Asta și le-a salvat pe moment relația, întrucât pe acel tărâm de poveste și-au vorbit mult, în special despre viitorul lor comun, un copil, casă și afaceri.

E lucru știut că Valeria vrea să întemeieze o familie și își dorește mult un copil, dar Alex nu se grăbește să-i îndeplinească visul. Internauții au presupus că acesta e motivul de ceartă. Valeria însă s-a grăbit să dezmintă zvonul.

Influencera a spus că de fapt nu e disperată la acest capitol și doar glumește la subiect. E convinsă că lucrurile vor evolua cât de poate de natural. Iar reproșurile care i le face iubitului ar fi doar de dragul amuzamentului.

În Ibiza se uită supărările! Victoria Lungu călătorește din nou cu fiica și viitorul ginere, pe care „nu-l înghite”

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion