Gabriel Nebunu organizează concert la Arena Chișinău de nevoie? I s-a interzis în instituția statului să cânte

În pragul concertului aniversar a 10 ani de activitate, cântărețul Gabriel Nebunu a recunoscut public că nu e iubit și nici măcar respectat de către colegii de breaslă, generația de aur de artiști. Mai nou, nu e dorit nici în instituțiile statului, de asta a fost nevoit să organizeze concertul la Arena Chișinău, a povestit Nebunu la „Iubește viața”.

„Concertul acesta de pe 10 octombrie la 10 ani de cântec, eu îl fac la Arena, pentru că la instituția de cultură de stat mi s-a interzis să cânt”, a spus cântărețul, dar a evitat să numească direct instituția. Putem însă să intuim că este vorba despre Palatul Național „Nicolae Sulac”, unde de obicei se dau astfel de evenimente.

Nebunu e certat și cu alte nume din artă.

„Un artist consacrat de la noi m-a adus la lacrimi la 30 de ani de independență. Eu cântam în Piața Marii Adunări Naționale și a venit și m-a făcut de nimic. Nu am să uit niciodată cum vorbeam cu Ion Rață și se apropie interpretul acela consacrat, care are capodopere de cântece, și îi spune lui Ion Rață: „Tu vorbești cu dânsul? Acesta care îmi vrea moartea. Să nu te văd aici, locul tău e la margine”, a mărturisit Gabriel Nebunu.

În cadrul aceluiași interviu Gabriel Nebunu a mai povestit că un instrumentist a trimis bătăuși ca să-l agreseze chiar în centrul capitalei.

Cântărețul a povestit că are un singur susținător din rândul colegilor de breaslă și e vorba de artista Zinaida Julea, cea care l-a făcut să îndrăgească muzica populară.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion