Fosta lui Patric Hanganu vrea să schimbe numele și prenumele fiului lor comun: „Nu merită așa reputație!”

Conflictul dintre cântărețul Patric Hanganu și fosta lui iubită cu care are un copil, pe care nu-l pot împărți, pare să nu se consume niciodată. De la o zi la alta, foștii amorezi își aduc acuzații și amenințări tot mai grave. Mai nou, Svetlana Nichita a anunțat că intenționează cât de curând posibil să schimbe numele și prenumele copilului lor comun, pe care-l cheamă ca și pe tată, Patric Hanganu.

Femeia spune că nu-și dorește ca acest nume să-i marcheze cumva viitorul copilului, având în vedere scandalul public pe care l-au generat părinții. În acest mod spune că vrea să-l protejeze și intenționează să apeleze la avocați ca să-i reușească procedura fără acordul tatălui biologic.

„Mi-i rușine de istoria asta care va rămâne, nu este vinovat copilul să poarte așa o denigrare. . .Totuși o să decurg la fapta că o să-i schimb numele, pentru că merită să aibă un nume puternic, frumos și să nu marcheze istoria asta. Trebuie să schimb numele și familia urgent, pentru că nu este bine pentru viitorul copilului meu, el nu merită așa reputație din partea tatălui biologic”, a spus Nichita aflându-se acum în vacanță alături de Patric Jr.

Amenințarea evident a ajuns la urechea tatălui, dar Hanganu tatăl pare să nu fie speriat că fosta i-o poate face. Acesta e convins că băiatul va crește purtându-i numele și prenumele lui.

„O să crească cu familia mea și o să rămână cu familia mea, pentru că eu merg înainte și o să-i deschid multe uși, ca să-i fie viața mai ușoară. Faptul că se încearcă denigrarea numelui meu, asta-i nimic, e praf. Eu nu am făcut nimic ilegal, nu am făcut rău așa că chiar nu-mi fac griji”, spune încrezător Hanganu.

Citește și: Fosta lui Hanganu pretinde o sumă exorbitantă drept pensie alimentară pentru copil! Patric: „N-am de gând să-i plătesc chiria”

În plină noapte, la Poliție! Patric Hanganu a fost învinuit de răpire

Hanganu, motivat de copil să-și construiască o casă la sol. Susține că are videouri cu fosta prin club

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion