Foste colege de la TV8 s-au împroșcat cu „greață”. Cea care se plângea pe Platon, a trecut în tabăra iubitei oligarhului

Jurnalista Mihaela Dicusar, care a plecat de la TV8, acuzând intimidări din partea lui Veaceslav Platon, după ce Natalia Morari a anunțat că al său copil este de la oligarhul controversat, se regăsește în lista de donatori deja ai politicienei care candidează la funcția de președinte al Republicii Moldova. Fosta colegă, una dintre conducătoarele postului și prezentatoarea emisiunii „Cutia Neagră”, Mariana Rață a reacționat și s-a arătat vădit dezamăgită.

„Astăzi e despre dezamăgire! M-am gândit mult dacă e cazul să scriu sau nu rândurile de mai jos, dar cred că la distanța de 3 ani e bine ca unele mizerii se developează. În urmă cu 3 ani, TV8.MD a primit câteva lovituri puternice (unii au crezut că vor fi mortale). Mai întâi a fost Natalia Morari, cu dezvăluirile ei despre dragostea pentru Platon. Și pentru că, probabil, li s-a părut ca lovitura nu a fost suficient de puternică pentru a ne distruge, a ieșit la rampă și tânăra noastră colegă Mihaela Dicusar. M-a acuzat pe mine și pe Veronica Gherboveţchii ca nu am protejat-o de atacurile lui Platon și am impus-o să facă știri despre el. Un fals enorm, pe care atunci nu l-am înțeles și, în naivitatea mea, am vrut să cred ca era în stare de afect și așa încerca să își justifice decizia de a pleca de la TV8 în plin scandal cu Natalia. Adevărul a ieșit la lumină abia acum, când Natalia Morari a publicat lista donatorilor săi din campanie”, a scris Mariana Rață.

Mihaela Dicusar i-a răspuns în comentarii, la fel cu „greață”. Ba mai mult, a publicat pe contul său de Instagram, o fotografie cu Natalia Morari.

Mai devreme, Mihaela Dicusar a fost telefonată de Ziarul de Gardă, dar a evitat să răspundă la întrebări, motivând că este într-o ședință. Ulterior, nu a mai răspuns la apel, dar a transmis un mesaj, precizând că „este vorba despre organizarea evenimentului de presă la IPN, care a costat în jur de 3000 de lei”.

S-a mai aflat că jurnalista și-a încheiat recent activitatea desfășurată la Radio Chișinău în favoarea postului de redactor în cadrul companiei „Media Sapines”, coordonată de Natalia Morari.

Nu se cunoaște exact dacă Natalia Morari și Veaceslav Platon se mai iubesc. Cert este faptul că au un băiat în comun. Anterior, pe mai multe conturi de Telegram, au apărut imagini în care oligarhul fusese surprins la braț cu alte femei în Marea Britanie, acolo unde se refugiază de justiția Republicii Moldova.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

CITEȘTE ȘI VIDEO Un verișor al Nataliei Morari – pretendent la alegeri? „Sobchak de Moldova” ar putea să-și creeze partid

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion