O divă a Instagramului moldovenesc și-a „întinerit” vaginul. Revine cu o recenzie după prima partidă de sex

Afacerista și influencera Diana Ballerini continuă șirul intervențiilor medicale. După blefaroplastie, liposucție și chirurgia estetică mamară, i-a ajuns și rândul vaginului să fie supus perfecționării. Fosta arhitectului italian Marco Ballerini a apelat la procedura de rejuvenare vaginală, altfel spus, întinerirea zonei intime.

Diana Ballerini s-a dus la intervenție, ca la sărbătoare. Cu buzele rujate, pe tocuri și cu o dispoziție jucăușă, anticipând efectul procedurii. Afacerista recunoaște că după tot șirul de intervenții prin care a trecut pentru a-și menține corpul frumos, nu-i mai este frică să pășească în sala de operație. Imediat după ce medicul și-a finalizat lucru asupra vaginului, Ballerini a apărut online și și-a povestit experiența. Și mai mult, aceasta a promis să revine cu detalii după prima partidă de sex.

„Intervenția a decurs foarte ușor, fără dureri, doar plăcere, chiar mi-a plăcut foarte mult. . .Deja peste o săptămână o să vă spun senzațiile tari, până atunci – no sex!”

Citește pe CanCan și cât au costat-o pe Diana Ballerini toate intervențiile estetice. Suma e frumușică.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion