Corneliu BOTGROS se teme să asiste la nașterea copilului?! „Important e să fiu în Chișinău”

Violonistul, moștenitorul „Lăutarilor”, Corneliu Botgros în vârstă de 48 de ani, în curând va deveni tată pentru a două oară. Instrumentistul a povestit în cadrul unui interviu despre pregătirile pentru sosirea unui nou membru al familiei și starea lor, ca viitori părinți. Botgros pare foarte emoționat și indecis în raport cu acțiunile lui în momentul nașterii.

Botgros a povestit că e nerăbdător să-și vadă copilul, că soția sa Angela e o „graviduță exemplară”, cât despre el, încă nu a decis ce va face mai exact în momentul nașterii.

„M-aș consulta încă o dată în plus cu medicul care este răspunzător de naștere. E un proces complicat și nuștiu dacă în cazul ăsta prezența bărbatului ajută sau poate să sustragă atenția. Poate că aș vrea, pe de o parte, dar sincer, la moment e 50 la 50. Și ea la fel zice, că parcă ar vrea, dar parcă mai bine să stau după ușă, undeva la ho. Important e să fiu în Chișinău. Tare mi-i frică că s-ar putea să mă prindă în vreun turneu sau spectacol. Dacă sunt în Moldova las baltă absolut totul și dau fuga acasă”, a povestit Corneliu Botgros.

Întrebat dacă au ales deja un nume pentru copil, instrumentistul a spus că au o listă, dar alegerea finală o vor lua în funcție de calendarul bisericesc, ce sfinți vor fi sărbătoriți în proximitatea datei venirii pe lume a urmașului său.

Violonistul mai are un fiu, Cristian, din căsnicia cu Adriana Ochișanu, care deja e flăcău în toată legea.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion