Maxim Salcuțan, cunoscut în lumea mondenă ca „Magnat”, a fost ultimul sportiv moldovean care a evoluat la Jocurile Olimpice de la Paris

Luptătorul moldovean Maxim Saculțan, cunoscut în lumea mondenă ca „Magnat”, a evoluat pe 11 august 2024 în recalificări la Jocurile Olimpice de la Paris. El l-a întâlnit pe Sebastian Rivera din Puerto Rico, vicecampion mondial anul trecut, și a pierdut lupta.

Cu o zi înainte, Maxim Salcuțan a cedat în optimele de finală ale Jocurilor Olimpice, după ce a fost învins de japonezul Kotaro Kiyooka. Pe 11 august, deja a evoluat în recalificări la categoria de greutate de până la 65 kg, unde l-a întâlnit pe Sebastian Rivera din Puerto Rico și în fața căruia a pierdut.

Tot pe 11 august, Maxim Salcuțan a încheiat evoluția sportivilor Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris.

Jocurile Olimpice de la Paris se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august 2024 la care au participat 26 de sportivi de-ai noștri în 10 competiții. Republica Moldova a obținut patru medalii: judocanii Denis Vieru și Adil Osmanov, și canoistul Serghei Tarnovschi – câte o medalie de bronz, iar luptătoarea Anastasia Nichita – una de argint.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion