„NOROC” revine! Ce surpriză pregătește Radu DOLGAN?

După câțiva ani lungi de pauză Formația Legendară „NOROC” revine în forță pe scenele autohtone, muzicienii fiind reangajați la Organizația „Moldova-Concert ” sub direcția artistică a lui RADU DOLGAN.

În luna martie a acestui an, mai exact pe 19 Martie a avut loc un mare concert dedicat memoriei compozitorului MIHAI DOLGAN, fondatorul formației, la împlinirea a 81 de ani de la naștere. Concertul s-a bucurat de un mare succes pentru că șlagărele și muzica semnată de Mihai Dolgan.

Spectatorii s-au reîntâlnit cu interpreți cunoscuți, cu legende vii, precum și cu nume noi a unor tineri artiști talentați. Totodată aflăm ca știre de ultima oră, organizarea în luna noiembrie a acestui an a concertului jubiliar al îndrăgitei soliste a Formației „NOROC ” Lidia Botezatu la 75 de ani.

În final, dar nu în cele din urmă Radu Dolgan revine pe scena autohtonă, tot spre sfârșit de an, cu un concept nou, într-un concert-solo cu denumirea „POVESTEA CELOR DOI „. O altă știre importantă de la RADU DOLGAN este reimprimarea piesei emblematice a Formației „NOROC ” și a creației lui MIHAI DOLGAN-„DE CE PLÂNG CHITARELE „, după creația originală a piesei ca melodie și text, în variantă tradițională și totodată cu un <sound> nou, urmează a fi lansată atât în Moldova cât și în România, în curând.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion