VIDEO Tany Vander este Zâna Slăbitului, dar nu cu Aloe Vera: „Nu vreau să stric businessul nimănui”. Ce a avut de spus?

Subiectul „detoxurilor-minune” cu aloe vera nu se va încheia foarte curând fie din cauza femeilor pățite, fie din cauza celor care totuși îs tentate să-l treacă și să fie pățite la rândul lor. Tany Vander, care a trecut și ea prin tulburări în alimentație, ceea ce a făcut-o să învețe despre nutriție și acum să se poată declara nutriționistă, a criticat programele severe ale companiei F.

Tany Vander deține @vandernutrition și lansează periodic @magicfoodplan, adică vinde rețete care le ajută pe femei să slăbească sănătos. Aparent are o activitatea identică cu a „Zânelor slăbitului cu aloe vera”, însă totuși s-a expus împotriva companiei F.

Mai exact, împotriva înfometării și a unui detox de durată, fără pregătire și fără monitorizarea medicilor.

Pentru mai multe, abonează-te la canalul de TELEGRAM!

Amintim că, de fapt, subiectul a fost deschis cu câteva zile mai devreme de fotografa Gabi Hadiev care a dat în vileag meniul „detoxului-minune” cu aloe vera care presupune, potrivit ei, înfometare și îndopare cu gel și pastile. Cel puțin o reacție publică a venit nu din partea companiei F., ci din partea unei vânzătoare a slăbitului. Este vorba de Daniela Chihai (Cheltuitor) care a dezvăluit că mai întâi a testat detoxurile pe familia sa, inclusiv, pe bunica, ceea ce trebuie să ne facă să credem că sunt inofensive.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion