„Măcar încă trei copii!” Patric HANGANU, gata să-și întemeieze o nouă familie după drama prin care a trecut

Nu a pus punct cu bine scandalului cu mama primului lui fecior, că Patric Hanganu se gândește deja la viitorii copii. Cântărețul visează la o familie numeroasă, dar înainte de a o întemeia trebuie să-și îndeplinească un scop.

Acesta vrea să se îmbogățească și apoi să-și pună pirostriile și „să mai facă măcar încă trei copii”.

„Eu desigur că vreau să fiu soț, vreau să am familie și cel mai important vreau să mai am copii, măcar încă vreo trei, dar acum trebuie să muncesc foarte mult, să mă pun pe picioare, pentru că știți cum acum e moda, dacă nu ai copeica în buzunar și o casă, gata – nu ești bărbat sau ești, dar nu de tot, pe jumătate. Așa că eu acum lucrez foarte intens ca să mă pun pe poziție serios și poate mai încolo, la 32-33 de ani o să-mi întemeiez o familie și o să fac măcar trei copii. E visul meu, să vin seara de la lucru și să-mi sară toți în brațe”, spune Patric Hanganu.

Acum cântărețul are 27 de ani, are un fiu de doi ani cu afacerista Svetlana Nichita, cu care s-a judecat și încă periodic au conflicte privitor la timpul petrecut cu copilul și implicarea tatălui în educația și bunăstarea lui.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion