Momente de groază pentru Dianna ROTARU! A fost ademenită cu flori la concert și blestemată

Concertele nu mereu se termină doar cu aplauze și flori, iar publicul nu întotdeauna este binevoitor. Interpretei Dianna Rotaru și s-a întâmplat un incident traumatizant la un concert, la amintirea căruia o năpădesc lacrimile și astăzi. În cadrul unui interviu cu Tatiana Granciuc, artista a povestit cum a fost blestemată de o necunoscută.

S-a întâmplat totul acum câțiva ani, înainte de pandemie. După un concert, Dianna Rotaru a fost ademenită de o femeie, lângă bariera care despărțea scena de mulțime, cu pretextul de a-i înmâna flori. Ce a urmat însă a speriat-o rău. . .

„O doamnă, cu un buchet de flori îmi zice: „doamna Dianna, pentru Dumneavoastră sunt florile!” Ok, mă apropii cu gând bun. . .ea mi-a dat florile, la un moment dat m-a strâns foarte tare și a început să mă blesteme. . .Am strigat la jandarmerie, a venit domnul rapid, ne-a despărțit și am înțeles că e o doamnă bolnavă psihic, au confirmat-o și oamenii de acolo. . .La moment am trăit o frică de acele vorbe, deoarece se spune că orice cuvânt rău te poate afecta dacă îl înmagazinezi în capul tău, dar m-am calmat, am înțeles că o femeie cu probleme și i-am mulțumit lui Dumnezeu. . .putea să fie și mai rău”, a povestit în lacrimi artista.

Dianna Rotaru a mai spus că totuși nu s-a supărat de femeie, având în vedere problema ei, despre care a aflat ulterior. Incidentul însă i-a dat o lecție bună, de atunci, spune ea, e mult mai precaută și mai puțin credulă.

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion