Zvon confirmat! Diana BRESCAN a rupt logodna! „Nu prea am suferit la viața mea din dragoste”

Schimbări în ritm alert în viața interpretei Diana Brescan. Tânăra a fost cerută în căsătorie în noaptea dintre ani, în timpul unei vacanțe în Turcia. Peste puțin timp, postarea care anunța vestea cea mare – a dispărut, la fel și inelul de logodnă de pe degetul tinerei. Internauții au stat la ghici, dacă cuplul a rupt logodna ori doar nu vor să facă publică viața personală. Iată și răspunsul.

Căsuța cu mesaje a Dianei a fost inundată de întrebări despre relația sa. Obosită să ascundă, Brescan a scris că: „M-am săturat de întrebarea asta. Nu sunt împreună cu nimeni”.

Nu a dat explicații, dar din alte răspunsuri ale sale e cert că artista nu a suferit prea mult din cauza rupturii care s-a produs. Aceasta a scris că știe foarte bine ce-și dorește și ia decizii cu încredere, așa că în viața sa nu prea a suferit din dragoste.

Amintim că totuși internauții au suspectat că Diana Brescan s-ar afla într-o relație cu un tânăr din România. Află pe cancan cine e bărbatul și ce le-a dat de bănuit urmăritorilor.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion