Zodii care vor avea ghinion până pe 15 septembrie. Care e motivul?

Mercur intră retrograd în zodia Fecioară pe 23 august, până pe 15 septembrie 2023, iar evenimentul va avea o mare influență asupra unor nativi din zodiac. Astrologii spun că Mercur retrograd vine cu amânări, întârzieri, dar și probleme cu deplasările, scrie presa română.

TAUR Acest semn de pământ își are rădăcinile în lumea materială. Asta înseamnă că Mercur retrograd le va afecta finanțele. Aspectele negative ale acestei perioade se vor răsfrânge, așadar, asupra afacerilor și carierei. Este o perioadă deosebit de provocatoare pentru cei din Taur, pentru că în sinea lor se va duce o luptă cruntă între a avea controlul constant asupra finanțelor și dorința de a pleca într-o vacanță scumpă sau de a face achiziții de lux. Pe planul relațiilor, în această perioadă sunt mai predispuși să provoace conflicte din nimicuri.

FECIOARĂ Tot un semn de pământ, Fecioara este o fire pretențioasă, orientată spre detalii și foarte critică. Nativilor din Fecioară le place să joace după reguli stricte, bine stabilite și sunt concentrați și ei spre lumea materială și spre a-și rotunji veniturile. Fiind acum influențați de Mercur retrograd, vor trece printr-o transformare. Dar nu în bine. Pentru că acești nativi vor avea probleme mari la locul de muncă, din cauza lipsei de concentrare și a oboselii excesive.

SĂGETĂTOR Iată că și unul dintre semnele e foc vor resimți în mod negativ mișcarea retrogradă a lui Mercur în Fecioară. În perioada aceasta, nativii din Săgetător nu vor mai găsi puterea de a rezolva conflictele în familie. Abordarea problemelor de acasă devine obositoare, iar cei din acest semn se vor simți depășiți de situațiile limită prin care vor trece. Apar probleme și dacă vine vorba despre călătorii, drumuri mai lungi, căci vor surveni întârzieri ale mijloacelor de transport de care au nevoie ce le vor da planurile peste cap.

Mai vrei, mai na ...

Noutăți

Exclusiv

Vedete

Sărăcie

Video

Spion